1. У готелі, перед початком робочої зміни,відповідальна особа проводить температурний скринінг усім працівникам.
Працівники, в яких припроведенні температурного скринінгу виявлено температуру тіла понад 37,20С або ознаки респіраторних захворювань не допускаються до виконання обов’язків.
2. В готелі:- розміщено інформаційні матеріали щодо профілактики коронавірусної хворобиCOVID-19;
- організовано місця для обробки рук спиртовмісними антисептиками;
- організований централізований збір використаних засобів індивідуальногозахисту в окремі контейнери з кришками та одноразовими поліетиленовими пакетамиз подальшою утилізацією;
- забезпечено вологе прибирання місць найбільшого скупчення відвідувачів;
- виконується дезінфекція поверхонь з якими контактують відвідувачі, у всіхгромадських та службових зонах (стійка реєстрації, столи, стільці, ручкидверей, сходи тощо) кожні 3-4 години;
3. При появі симптомівреспіраторного захворювання та/або підвищення температури у особи, яка проживаєв готелі, така особа підлягає ізоляції в номері до отримання консультаціїмедичного працівника.
4. Дозволяється одночасне перебування відвідувачіву вестибюлі не більше однієї особи на 10 квадратних метрів площі. Допусквідвідувачів та перебування у готелі (за межами кімнати) дозволяється лише уреспіраторі або захисній масці так, щоб були покриті ніс та рот.5. Адміністрація готелю недопускає утворення черг у місцях можливого скупчення відвідувачів (рецепція,вестибюлі тощо). В місцях потенційного скупчення відвідувачів нанесенетимчасове маркування для забезпечення дотримання дистанції не менше 1,5 метри.
6. Вимоги до відвідувачівресторану «Явір»:
· Кількістьвідвідувачів закладу (в залежності від площі закладу) не може перевищувати 50 осіб;
· Кількістьосіб за одним столом - 4 чоловіка (без урахування дітей віком до 14 років);
· Відвідувачампри собі необхідно мати маску та дотримуватися умов карантину тапротиепідемічних заходів, які продовжують діяти на території України.
Адміністрація